Ajuntament d'Ares del Maestrat

Calendario: 
Evadirte.com recomana Ares del Maestrat

L'agència turística Evadirte.com recomana a la seua pàgina web fer una escapada turística a Ares del Maestrat. Concretament, ofereixen un programa complert d'allotjament i activitats durant este cap de setmana, els dies 7, 8 i 9 de juny. Divendres estaria prevista l'arribada i el registre en l'allotjament reservat amb la resta del dia lliure. Dissabte està programat l'esmorzar per després acompanyar el pastor local Julio Bayot en una ruta del pasturatge. El dinar es realitzarà en qualsevol dels restaurants de la localitat que durant este cap de setmana ofereixen un menú temàtic anomenat jornades gastronòmiques de la cuina del pastor. A la vesprada, es desenvoluparà una visita guiada als diferents llocs d'interès d'Ares com la nevera, la cova Remígia i el nucli del castell. El diumenge està prevista la visita a la ruta dels molins dins del terme municipal d'Ares.

El portal turístic presenta la localitat com "un lloc on descobrir la pau i transportar al passat, on hi ha la possibilitat de descobrir una dimensió on el temps es mesura en funció del ritme natural de les persones, els animals i el sol ". Segons la pàgina web, el municipi és ideal per fer una parada en el camí en família o amb amics.

Evadirte.com és una iniciativa turística que pretén dinamitzar, promocionar i donar a conèixer les comarques del Maestrat, Ports, Terres de l'Ebre, el Maestrat i el Matarranya.

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulario de búsqueda

Site developed with Drupal