#
13
0
17

Noticies

La Diputació de Castelló impulsa la celebració de les VII jornades Gastronòmiques de la Tòfona com a esdeveniment dinamitzador del turisme d'interior amb previsions molt positives per a les pròximes setmanes. I és que les jornades tindran lloc durant els caps de setmana entre el 13 de gener i l'11 de març en un total de set restaurants de tres municipis de la comarca de l´Alt Maestrat…

Ares del Maestrat viurà el dissabte 27 de gener la festa en honor al patró dels animals. Serà una intensa jornada en la que no faltaran la benedicció ni el repartiment de les tradicionals coquetes.

El dia s'iniciarà amb l'esmorzar per a agafar forces. Després s'eixirà en direcció al Mas de Llecinto on es tallaran els arbres i la llenya per a la barraca. El dinar serà a la mas. L'…

Ares del Maestrat s'integra a partir de l'1 de gener en la Mancomunitat Alt Maestrat. D'aquesta manera el municipi passarà a dependre dels serveis socials d'aquest ens comarcal. Fins avui Ares pertanyia al Consorci de Pobles dels Ports. L'alcalde, Abelardo Tena, ha assenyalat que per a Ares és més lògic i operatiu dependre de l'ens comarcal de l'Alt Maestrat. 

Melchor, Gaspar y Baltasar van arribar la vesprada-nit del 5 de gener a Ares del Maestrat. Les seues Majestats es van dirigir fins a la sala de sessions de l'Ajuntament d'Ares on van repartir regals per a tots els presents. Així mateix es van interesar pel comportament de xiquets i majors en el poble.

 

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha informat que a partir del 6 de gener, inclòs, s'obri un periode de restricció de cremes agrícoles i forestals amb caracter indefinit per a previndre incendis forestals.
 
 
 
MÉS INFORMACIÓ A L'ARXIU ADJUNT

Després de la signatura el passat mes de novembre per l'alcalde d'Ares del Maestrat, Abelardo Tena, i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, d'un conveni de col·laboració per a millorar l'edifici municipal d'apartaments, les obres de rehabilitació començaran durant aquest mes de gener. 

D'aquesta forma, el Govern Provincial aportarà 61.665 euros per a…