#
13
0
160

El 17 i 18 de juny arriba el XII Concurs de gossos de rabera d'Ares

La XII edició del Concurs de gossos de rabera arribarà els dies 17 i 18 de juny a Ares del Maestrat. Un any més Julio Bayot i un nodrit grup de voluntaris seran els encarregats d'organitzar-ho. Fins a Ares del Maestrat arribaran els millors pastors i gossos procedents d'Euskadi, Navarra, Balears, França, Catalunya o Comunitat Valenciana.
 

Etiquetes

Ares repara camins de diverses masies

L'Ajuntament d'Ares del Maestrat amb l'ajuda de les màquines de la Diputació de Castelló ha reparat diversos camins al terme municipal. Des del consistori han explicat que s'ha treballat en el camí que va des del Coll de Munté fins al Mas de Sensio i la Masada, Pedrafita, El Molí, Cantallops, Montalbana i Mas de les Llomes. Les màquines de la Diputació de Castelló han estat treballant durant 10 dies.

Etiquetes

Lliurament de premis de la Fira del Llibre d'Ares

La Fira del Llibre d'Ares ha lliurat els premis del concurs literari que convoca cada any. Es tracta del premi de narrativa infantil Castell d'Ares i el premi de poesia Pere Enric Barreda. Estos són els guardonats.

Narrativa adults: Manel Ollé i Albiol

Narrativa juvenil: Ana Ferrero Vicente

Poesia adults: Miquel Lluís Ros i Domingo

Poesia juvenil: Ana Maria Bordàs Tena

Etiquetes

Ares rep el pelegrinatge de Catí

Ares ha rebut als pelegrins que han realitzat el recorregut des de Catí a Sant Pere de Castellfort. Dissabte dia 7 van travessar el terme d'Ares per la bassa de la Pinella. Diumenge dia 8 van arribar al Coll d'Ares i al poble van realitzar la tradicional entrada a l'església parroquial, on es va cantar l'O Vere Deus. A continuació van continuar el seu recorregut de tornada cap Catí.

Etiquetes

Santa Elena reuneix veïns d'Ares, Castellfort i Vilafranca

L'ermita de Santa Elena d'Ares va reunir centenars de veïns d'Ares del Maestrat, Vilafranca i Castellfort per celebrar la festivitat de la Santa Creu. Des d’Ares nombrosos veïns es van desplaçar a peu fins a l'ermita. Allí va tenir lloc la missa i la posterior benedicció dels termes per demanar unes bones collites. A continuació es va repartir la tradicional "prima". Es tracta d'una pasta aplanada decorada amb singulars formes que es realitzen al forn.

Etiquetes

Ares celebra Santa Elena i rep a Els Catinencs

 
 
El dissabte dia 6 la rogativa de Catí a Sant Pere de Castellfort travessarà el terme d'Ares del Maestrat amb destinació a l'ermita de Sant Pere de Castellfort.
 
Diumenge els veïns d'Ares sortiran a rebre els pelegrins de Catí que travessaran la Canada, el Coll d'Ares i arribaran al poble. La comitiva de recepció i els participants en la rogativa entraran a l'església d'Ares des d'on sortiran per continuar amb el recorregut cap a Catí

Etiquetes