#
130
0
130

Festes

Ares celebrarà Sant Antoni el 27 de gener

Ares del Maestrat viurà el dissabte 27 de gener la festa en honor al patró dels animals. Serà una intensa jornada en la que no faltaran la benedicció ni el repartiment de les tradicionals coquetes.

El dia s'iniciarà amb l'esmorzar per a agafar forces. Després s'eixirà en direcció al Mas de Llecinto on es tallaran els arbres i la llenya per a la barraca. El dinar serà a la mas. L'ajuntament s'encarregarà de preparar el foc, el pa i el vi. A mitjan vesprada es tornarà a la població amb els "ròssecs".

Sant Antoni

Aquesta festivitat té lloc al voltant del 17 de gener i se sol programar en dissabte. La jornada comença amb la curta de llenya per a la foguera. Una vegada tallada, es menja carn rostida en el Mas de Celma, després s'acudeix a la plaça Major amb la llenya a ròssec per a acabar de preparar la foguera que s'encendrà a la nit.

Fira d'Ares

Es tracta d'un certamen agro-ramader en el qual s'exposen exemplars d'oví, caprí i altres espècies provinents principalment d'explotacions situades en el terme d'Ares. Se celebra durant les festes patronals d'Ares del mes d'agost i és un punt de trobada per al sector ramader del municipi.