Ajuntament d'Ares del Maestrat

Data de l'event: 
Dissabte, Abril 15, 2017 - 12:30 a Dilluns, Agost 21, 2017 - 18:00
Dimecres, Abril 12, 2017 - 10:45
Cicle de presentacions literàries amb la fira del llibre d'Ares

Ares del Maestrat acull el 6 de maig la quarta edició de la fira del llibre. Enguany, com a novetat, l'esdeveniment comptarà amb un programa complementari de presentacions literàries. Des d'abril fins a agost diversos autors desfilaran pel municipi per donar a conèixer les seues creacions.

El 15 d'abril, Vicent Royo presentarà "Els orígens del Maestrat històric" i el dia 30 la Nevera dels Regatxols acollirà la presentació de "Si ha nevat", de Paco Esteve. El 27 de maig, a la Cova Remígia, Pilar Bellés donarà a conèixer "Art rupestre i el paper de la dona a la prehistòria". Al juny, el dia 24, serà el torn de "Cronògraf", de Soledad Benages, una presentació que comptarà amb un tast de vins del Mas de Rander. El 9 de juliol, Carme Cruelles realitzarà una taller de creació per a xiquets i xiquetes i presentarà "Com fileres de formigues" i el 22, "Vampira", de Gemma Pasqual. A l'agost, "La colònia hidràulica i altres contes" de Sílvia Romero, "Les ombres de la Valltorta", de Francesc Bellmunt i un taller infantil sobre Gloria Fuertes, a càrrec de Verba Manent completen la programació literària.

Dia 6 de maig

La jornada dedicada a la lectura i les lletres començarà a les 11 hores amb la inauguració de la fira i de l'exposició "Per la llengua, Subscriu-t'hi!". A continuació, es realitzarà una taula rodona sobre les publicacions d'àmbit local i comarcal i un aperitiu literari en el qual es combinaran les anomenades "Petites històries de Banquets" de Marta Gómez i Félix Rabal i els vins de la D.O Montsant.

A la vesprada, l'escriptor Josep Igual presentarà la seva obra "L'incert alberg" i Fèlix Edo seu llibre "El guardià de les trufes". També es lliuraran els premis literaris de narrativa Castell d'Ares i de poesia Pere-Enric Barreda. Per finalitzar la programació, la cantautora Montse Castellà oferirà un concert.

Les activitats estaran organitzades per l'Associació Cultural Les 4 Denes i patrocinades per l'Ajuntament d'Ares del Maestrat, la Diputació de Castelló, Godall Edicions, el Centre Quim Soler, Sigma Diamant i l'Hotel d'Ares.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal