Ajuntament d'Ares del Maestrat

Festes al poble

Festes patronals en honor a Sant Bertomeu i Santa Elena

CavalcadaEs celebren durant el mes d'agost coincidint amb els dies 24 (Sant Bertomeu) i 25 (Santa Elena). Són les festes del poble per exel·lència i a elles acudeixen, a banda dels seus veïns i veïnes, familiars i descendents del poble. Es programen multitud d'activitats culturals dirigides a tota la població.

 

Sant Antoni

Aquesta festivitat té lloc al voltant del 17 de gener i es sol programar en dissabte. La jornada comença amb la tallada dels ròssecs. Una vegada tallats es dina i després es porten a la plaça Major d'Ares on s'acaba d'amanir la foguera que s'encendrà per la nit.

Sant Marc

Es celebra el diumenge més pròxim al 25 d’abril amb una rogativa al santuari de la Mare de Déu de la Font de Castellfort.

Romeria a l'ermita de Santa Elena

Ermita de Santa ElenaEs celebra el primer diumenge de maig amb una rogativa a l’ermita de Santa Elena. Es surt de la plaça de l'Església i en arribar a l'ermita, es celebra una missa. En acabar aquesta, es reparteixen les primes una volta han estat beneides. Solen acudir a l'esdeveniment paradetes de fira.

Fira d’Ares

Fira d'AresCertàmen agroramader en el que s’exposen exemplars d’oví, caprí, i altres espècies provinents principalment d'explotacions del terme. Es celebra durant les festes patronals d'Ares al mes d'agost i és un punt de trobada per a tot el sector agroramader del muncipi.

 

Concurs de gossos de rabera

ConcursEs celebra a principis d'estiu. Hi solen acudir acudir pastors del País Valencià, Catalunya, Balears, País Basc, etc, que juntament amb els seus gossos ensinistrats han de demostrar les seues habilitats controlant al ramat. Durant el cap de setmana de celebració del concurs es programen diverses activitats culturals.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal