#
126
0
126

Ajuntament

Ares celebrarà Sant Antoni el 27 de gener

Ares del Maestrat viurà el dissabte 27 de gener la festa en honor al patró dels animals. Serà una intensa jornada en la que no faltaran la benedicció ni el repartiment de les tradicionals coquetes.

El dia s'iniciarà amb l'esmorzar per a agafar forces. Després s'eixirà en direcció al Mas de Llecinto on es tallaran els arbres i la llenya per a la barraca. El dinar serà a la mas. L'ajuntament s'encarregarà de preparar el foc, el pa i el vi. A mitjan vesprada es tornarà a la població amb els "ròssecs".

Ares inicia aquest mes la millora de l'eficiència energètica dels apartaments turístics

Després de la signatura el passat mes de novembre per l'alcalde d'Ares del Maestrat, Abelardo Tena, i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, d'un conveni de col·laboració per a millorar l'edifici municipal d'apartaments, les obres de rehabilitació començaran durant aquest mes de gener. 

D'aquesta forma, el Govern Provincial aportarà 61.665 euros per a rehabilitació energètica d'aquest edifici amb l'objectiu de millorar la capacitat d'allotjament turístic de la localitat.

Etiquetes

Equip humà

ALCALDIA ACCIDENTAL.

Sr. D. Isidro Beltrán Sebastiá.

E-mail: alcaldia@aresdelmaestrat.es

DIRECTORI DE PERSONAL

Les funcions de Secretària i Intervenció són a càrrec de la Excelentísima Diputació Provincial de Castelló a través del Servei Provincial d'Assessorament a Municipis (SEPAM). Per tant, amb caràcter general aquests Ajuntaments consten com eximits sent titulars dels llocs de Secretaria i Intervenció:

SECRETARI

Joaquín Miguel Burgar Arquimbau.

INTERVENTORA

Salutació de l'Alcalde

A través d'aquesta web l'Ajuntament d'Ares del Maestrat ha pretès acostar el consistori i el municipi en general als seus veïns i visitants.

La societat de la informació ens condueix a intensificar l'ús de les noves tecnologies com a eina quotidiana d'informació i comunicació. Es fa necessari doncs, adaptar-nos a aquestes noves formes de relació entre la ciutadania i l'administració, i amb el món en general.

Desitgem que siga d'ajuda per a tots i estem oberts a qualsevol suggeriment de millora.

Abelardo Tena.
Alcalde d'Ares del Maestrat